Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Zupa ubojowa
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Jęczmienna baba z grzybami
ZUPY JARZYNOWE
Krupnik z warzywami
Gazdowski kapuśniak z kaszą
WIEPRZOWINA
Jęczmienna babka z wędzonym mięsem i grzybami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
PRZETWORY
Winogronowy dżem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
Zupa demikat z ziemniakami
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się