Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
Michal 1 h. 30 min. wysoka
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
Michal 30 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Sos holenderski
Michal 15 min. niska
CIASTA
Suflet czekoladowo-śliwkowy
Michal — niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa cebulowa
Michal 2 h. 30 min. niska
DODATKI ZIEMNIACZANE
Zapiekane ziemniaki
Michal 1 h. 20 min. średnia
Waniliowy suflet
SŁONE CIASTA
Domowe francuskie ciasto cebulowe
Zuzka 1 h. 30 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Kalarepowa zupa dla dzieci
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Jajeczny warzywny salceson
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Duszone paprykowe ziemniaki
WYROBY CUKIERNICZE
Raffaello
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Zapiekana cukinia z parmezanem
SŁODKIE DANIA
Orzechowy domowy makaron
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie