PRZEPISY
Upieczoną rybę podajemy z ciepłym ziemniaczano - serowym sosem, ryżem i plasterkiem cytryny.
Niezwykle smaczne rybne kotleciki ze zdrowym niedźwiedzim czosnkiem. Podajemy z ziemniaczanym puree.
Gęsta rybna zupa, pełna warzyw, wzbogacona o ulubiony niedźwiedzi czosnek.
Łatwe, lekkie i smaczne smażone kotleciki z dorsza. Zamiast dorsza można użyć inne filety rybne.
Słony rybny przysmak na dni świąteczne, według smaku i na dni powszednie.
Przepis na przygotowanie fileta z dorady złotej.
Rybne nuggetsy z suma afrykańskiego. Mięso z tej ryby jest bardzo smaczne, o gęstej fakturze a przede wszystkim prawie nie zawiera ości. I właśnie dlatego, jeżeli nie lubicie wielu ości w karpiu wigilijnym, spróbujcie go zastąpić tą rybą.
Smaczne filety rybne panierowane w ziołowym tartym parmezanie.
Drobne, chrupiące kawałki ryb. Podajemy z ziemniaczanym puree i smażoną cebulką.
Przepis na przygotowanie prostych i szybkich filetów doprawionych smacznym nadzieniem z pleśniowego sera i boczku.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się