Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
Zuzka 60 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Śmietanowa zupa Hokkaido
Dada 30 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Brokułowo - serowa sałatka
Zuzka 20 min. niska
ZDROWE WYPIEKI
Niepieczony jabłkowy tort z orzechami
Dada 40 min. wysoka
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
Dada 45 min. wysoka
SŁONE PRZEKĄSKI
Krakersy z dyni
Zuzka 60 min. średnia
CIASTA
Ciasto z orzeszkami laskowymi
Dada 45 min. średnia
SAŁATKI RYBNE
Sałata lodowa z tuńczykiem
Dada 10 min. niska
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z gryką
Dada 20 min. niska
Dyniowe ciasto z kratką
Dada — wysoka
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się