Kuchnia Narodowa
Więcej
CIELĘCINA
Gulasz cielęcy
Michal 2 h. średnia
Cielęca wątróbka na cebulce
Dada 20 min. średnia
Cielęce kostki na białym winie
Dada 1 h. 30 min. średnia
Cielęcy gulasz z ziemniakami
Dada 1 h. 40 min. średnia
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Dada 1 h. 20 min. średnia
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Smażone cielęce kotlety
Dada 30 min. średnia
Cielęce pieczone kotlety
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się