Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynka z chrzanem w galarecie
Dada — średnia
SŁONE CIASTA
Serowe słone ciasto z oliwkami
Dada 45 min. średnia
MAKARONY
Papryki faszerowane tuńczykiem ze spaghetti
Zuzka 30 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Prowansalska pomidorowa zupa z oliwkami
Dada 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Domowa szynka wieprzowa z oliwkami
Śródziemnomorskie kotleciki mielone
Zuzka — niska
PIECZYWO
Oliwkowe spirale
Michal 1 h. 20 min. średnia
Śródziemnomorskie bochenki
Michal 1 h. 20 min. niska
Faszerowany krokodyl
Zuzka 1 h. 30 min. wysoka
Pizza strudel
Dada 1 h. 20 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
CIASTA KREMOWE
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się