Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
WOŁOWINA
Wołowe mielone mięso z ziemniaczano serowym puree
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Wołowina na czerwonym winie
WIEPRZOWINA
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
RYBY
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
SOSY
Sos z gotowanego wołowego mięsa
Wieprzowina z musztardowym sosem
Gyros na patelni i tzatziki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Pieczone słodkie ziemniaki
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
CIASTA KREMOWE
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się