Kuchnia Narodowa
Więcej
PIECZYWO
Czosnkowe trójkąciki
Zuzka 60 min. średnia
Plecionki
Zuzka 60 min. niska
Szczypiorkowe bułki z drożdżowego ciasta
Dada 30 min. niska
Hot-Dog bułki
Michal 60 min. niska
BIO ciasteczka z kakaem
Śródziemnomorskie bochenki
Michal 1 h. 20 min. niska
Hamburgerowe bułki
Oliwkowe spirale
Michal 1 h. 20 min. średnia
Bryndzowe pieczywo
Dada 1 h. 40 min. wysoka
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
CIASTA KREMOWE
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się