Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Kolorowe mięsno warzywne saute
Jurgason 45 min. niska
WIEPRZOWINA
Wieprzowina w folii
Dada 1 h. 20 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Pizza trójkąciki z szynką
Zuzka 1 h. 15 min. średnia
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowe serduszka
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
ROLADY
Kasztanowa rolada
Wielkanocne precelki
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie