Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Jurgason 60 min. średnia
Pokaż przepis
ZUPY MIĘSNE
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z pora ze smażoną ciecierzycą
Michal — niska
ZUPY JARZYNOWE
Gęsta selerowa zupa
Jurgason 50 min. niska
Zupa z pora
Michal 6 min. niska
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Jurgason 25 min. niska
Rosół z nudlami
Mioo — średnia
CIASTA KREMOWE
Pampuszki z truskawkowym kremem
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Grillowane nadziewane piersi z kurczaka
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Sałatka Oakland
Mango-warzywna kremowa sałatka
CIASTA
Malinowe kratkowane ciasto
Cesarska sałatka z pieczonymi ziemniakami
Grillowane drobiowe medaliony z koprem włoskim
Kapuśniak
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się