Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Jurgason 60 min. średnia
Pokaż przepis
ZUPY MIĘSNE
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z pora ze smażoną ciecierzycą
Michal — niska
ZUPY JARZYNOWE
Gęsta selerowa zupa
Jurgason 50 min. niska
Zupa z pora
Michal 6 min. niska
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Jurgason 25 min. niska
Rosół z nudlami
Mioo — średnia
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Paryski sen
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony korzeń lotosu
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
STRUDLE
Strudel śliwkowy
ROLADY
Łzy słonia
CIASTA KREMOWE
Jabłkowo-migdałowe ciasto bez pieczenia
SŁODKIE DANIA
Makówki - makiełki
CIASTECZKA
Myśliwskie orzechowe guziczki
MAKARONY
Bryndzowe spaghetti
CIASTA
Budyniowe ciasto z jabłkami
Świąteczna kapustnica
WIEPRZOWINA
Faszerowana papryka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się