Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Jurgason 60 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z pora ze smażoną ciecierzycą
Michal — niska
ZUPY JARZYNOWE
Gęsta selerowa zupa
Jurgason 50 min. niska
Zupa z pora
Michal 6 min. niska
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Jurgason 25 min. niska
Rosół z nudlami
Mioo — średnia
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica ze śmietaną
Twarogowy tort bez pieczenia
ROLADY
Kasztanowa rolada
SŁODKIE DANIA
Twarogowe knedle
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie