Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynka z chrzanem w galarecie
MAKARONY
Szpinakowe lasagne
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Nadziewany bakłażan w cieście
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Kalafiorowe spaghetti
Makaron z sosem szpinakowym
PASTY
Pasta rybna z wędzonej makreli
Czosnkowa pasta
Spaghetti z brokułowym sosem
Nadziewane kanapeczki
Sardynkowa pasta
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się