Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynka z chrzanem w galarecie
MAKARONY
Szpinakowe lasagne
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Nadziewany bakłażan w cieście
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Kalafiorowe spaghetti
Makaron z sosem szpinakowym
PASTY
Pasta rybna z wędzonej makreli
Czosnkowa pasta
Spaghetti z brokułowym sosem
Nadziewane kanapeczki
Sardynkowa pasta
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się