Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
ZUPY JARZYNOWE
Śmietanowa zupa Hokkaido
SAŁATKI WARZYWNE
Brokułowo - serowa sałatka
ZDROWE WYPIEKI
Niepieczony jabłkowy tort z orzechami
Ajurwedyjska zupa Kiczadi
SŁONE PRZEKĄSKI
Krakersy z dyni
CIASTA
Ciasto z orzeszkami laskowymi
SAŁATKI RYBNE
Sałata lodowa z tuńczykiem
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z gryką
Dyniowe ciasto z kratką
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
CHLEB
Indyjskie placki chlebowe Chapati
Szynkowa mini pizza
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
RYBY
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
BABKI
Kakaowa babka z twarogiem
Pizza trójkąciki z szynką
Czekoladowo kokosowa babka z orzechami
Zapiekane ziemniaki
Orzechowo skwarkowe pogacze
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry tofu placki z marchewką
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie