Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Morawski wróbel
Michal 1 h. 30 min. niska
Pieczone udo wieprzowe
Jurgason 2 h. niska
Wieprzowe rolki (hiszpański ptaszek) w parowarze
Dada 60 min. niska
Nadziewane wieprzowe rolki
Jurgason 50 min. średnia
Wieprzowina w sosie jabłkowym
Dada 60 min. średnia
Meksykańskie sauté
Jurgason 60 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Pikantna kapustnica
Jurgason 60 min. średnia
Wieprzowe saute z wątróbką
Bałkański płomień
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
Domowe ciasto Dobosza
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Odwrócone wieprzowe kotlety
TORTY
Raw bananowo kokosowy tort
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
MUFFINY
Orzechowe babeczki na Halloween
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się