Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Pieczone udo wieprzowe
Jurgason 2 h. niska
KURCZAK
Pieczone piersi z kurczaka z ziemniakami
Jurgason 1 h. 20 min. niska
Rolki z kurczaka faszerowane szpinakiem
Jurgason 45 min. średnia
Pikantne udka z kurczaka z grilla
Dada — niska
Piersi z kurczaka zapieczone z serem i śmietaną.
Jurgason 40 min. niska
Piersi z kurczaka faszerowane mozzarellą i bazylią
Zuzka 30 min. niska
Plastry z kurczaka z sosem kukurydziano-awokadowym
Chrupiący kurczak
Nadziewana dynia w cieście francuskim
Dada 60 min. średnia
Rolki z kurczaka z nadzieniem z bułki
Jurgason — średnia
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Paryskie rożki
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Bananowo karmelowe ciasto
SAŁATKI MIĘSNE
Łagodna sałatka z kurczaka
TORTY
Tort Szwarcwaldzki
DESERY
Rabarbarowe kremowe ciasto
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się