Kuchnia Narodowa
Więcej
RIZOTTO
Risotto z serem Pecorino
Michal 60 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Zupa z kaczki
Michal 2 h. średnia
SŁONE CIASTA
Domowe francuskie ciasto cebulowe
Zuzka 1 h. 30 min. niska
WOŁOWINA
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
WIEPRZOWINA
Kluski brokułowe z mięsem wędzonym w garnku na parę
Dada 60 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa cebulowa
Michal 2 h. 30 min. niska
Wieprzowina cygańska
Dada 30 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
TORTY
Raw bananowo kokosowy tort
Odwrócone wieprzowe kotlety
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
MUFFINY
Orzechowe babeczki na Halloween
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się