Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Ciastka miodowe z orzechowym grylażem
Jurgason 60 min. średnia
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
Dada 45 min. średnia
WYROBY CUKIERNICZE
Miodowe karmelowe cukierki
Dada — niska
KURCZAK
Pikantne udka z kurczaka z grilla
CIASTECZKA
Miodowe pierniczki
Zuzka — średnia
Bożonarodzeniowe miodowniki
Vilma 1 h. 40 min. niska
Kółeczka z płatków owsianych
Dada 30 min. niska
Miodowe serduszka
Jurgason 3 h. średnia
CHLEB
Orkiszowy chleb
Zuzka 1 h. 30 min. niska
CIASTA
Ciasto miodowo twarogowe
Zuzka 40 min. średnia
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Kokosowe kawałki
Kokosanki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się