Kuchnia Narodowa
Więcej
KLUSKI NA PARZE
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
Śląskie ziemniaczane knedliczki
Dada 60 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się