Kuchnia Narodowa
Więcej
Mięso 380
Dania wegetariańskie 176
Ryby 63
Makarony 57
Pizza 3
Sosy 47
Rizotto 12
Słodkie dania 71
SOSY
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony ser - twarożki
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
RYBY
Hoki (filety z miruny) w ziołowej panierce
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Kulki mięsne w diabelskim sosie
Sandacz na prowansalski sposób
Marokański wróbel w foremce keksowej
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
CIASTA KREMOWE
Kremowe ciasto z mascarpone
Ciasto ananasowe
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
CIASTA
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Łagodna sałatka z kurczaka
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się