Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Pikantna golonka na piwie
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolki z piwnego ciasta
PASTY
Pasta z piwnego sera
RYBY
Stek z rekina w cieście piwnym
WOŁOWINA
Gulasz z piwem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony boczniak w piwnym cieście
Szparagi w cieście piwnym z szynką
KURCZAK
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się