Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Flądra na warzywach
Zuzka 30 min. niska
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z chrupiącym boczkiem
Michal 30 min. niska
CHLEB
Doskonały chleb z domowej piekarni
Dada — niska
CIASTECZKA
Bezy z piany z bitą śmietaną
Zuzka — średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowa sałatka z groszkiem
ZUPY JARZYNOWE
Mleczna ziemniaczana zupa dla dzieci
Dada 20 min. niska
TORTY
Tort Pawłowej
Michal 2 h. średnia
RIZOTTO
Risotto z serem Pecorino
Michal 60 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Kokosanki
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się