Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Makaron z duszonymi warzywami
Dada 40 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
Zuzka 60 min. niska
WIEPRZOWINA
Pieczarkowo - mięsna pieczeń z groszkiem i kukurydzą
Dada 1 h. 10 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z kukurydzą
Dada 35 min. średnia
INDYK
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Dada — niska
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTA KREMOWE
Paryskie rożki
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Śmietanowy ryż
DESERY W PUCHARKACH
Budyniowy deser na Halloween
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się