Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Nakładany hermelin
Zuzka 20 min. niska
Jajka z łososiem
Jurgason 25 min. niska
Bakłaburger
Michal 30 min. niska
PASTY
Ziołowe masło
Zuzka — niska
SOSY
Potrawka Hokkaido
MIESZANE NAPOJE ALKOHOLOWE
Bloody Mary
Michal 5 min. niska
WIEPRZOWINA
Marynowana wieprzowina na rukoli
Zuzka 60 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się