Kuchnia Narodowa
Więcej
KLUSKI NA PARZE
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
Śląskie ziemniaczane knedliczki
Dada 60 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
WOŁOWINA
Gulasz z flaczków
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
WIEPRZOWINA
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie