Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
Jurgason — średnia
Pogacze ziemniaczane
Jurgason 1 h. 15 min. średnia
Sos holenderski
Michal 15 min. niska
Bryndzowe bożonarodzeniowe pieczywo
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Serowa rolada
Jurgason 30 min. średnia
Skwarkowe ślimaczki
Jurgason 50 min. średnia
Kółeczka z bryndzą
Dada 2 h. średnia
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się