Kuchnia Narodowa
Więcej
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Szpinakowe muffinki
Jurgason 30 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafiorowo brokułowe kotleciki z serem
Jurgason 45 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Zupa szparagowa z ziemniakami
Dada 30 min. niska
Legumina brokułowa
Zuzka 40 min. niska
SOSY
Potrawka Hokkaido
Michal 30 min. niska
KURCZAK
Faszerowane roladki drobiowe w parowarze
Dada 1 h. 30 min. średnia
Mleczna brokułowa zupa
Dada 25 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się