Kuchnia Narodowa
Więcej
ROLADY
Wielkanocna rolada
Rolada żyrafa
SŁONE PRZEKĄSKI
Orzechowo skwarkowe pogacze
STRUDLE
Szarpany Makowo - Wiśniowy strudel
Strucel z serem twarogowym
CIASTECZKA
Kokosanki
Bożonarodzeniowe czekoladowe torciki
Bożonarodzeniowe miodowniki
Herbatniki
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się