Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
Dada 1 h. 30 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Jęczmienna babka z wędzonym mięsem i grzybami
Dada 2 h. niska
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Dada 40 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
Dada 2 h. średnia
Zupa z dużej pstrokatej fasoli
Dada — średnia
Odwrócona kapusta
Dada 1 h. 30 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się