Kuchnia Narodowa
Więcej
SAŁATKI WARZYWNE
Twarogowa sałatka z cebulką
Jurgason 20 min. niska
CIASTA
Wielkanocny makowy bochenek
Dada 1 h. 30 min. średnia
NALEŚNIKI
Delikatne kakaowe naleśniki
Michal 60 min. średnia
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Dada 40 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Stracciatella twarogowo ryżowe kawałki
Dada 60 min. wysoka
Truskawkowe sypane ciasto
Zuzka 60 min. średnia
Szybki twarogowy placek z francuskiego ciasta
Jurgason 40 min. średnia
DESERY W PUCHARKACH
Twarogowy krem
Deser twarogowo - śmietankowy
Jurgason 15 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się