Kuchnia Narodowa
Więcej
ROLADY
Wielkanocna rolada
Zuzka 45 min. średnia
Rolada żyrafa
SŁONE PRZEKĄSKI
Orzechowo skwarkowe pogacze
Michal 1 h. 30 min. średnia
STRUDLE
Szarpany Makowo - Wiśniowy strudel
Vilma 1 h. 30 min. wysoka
Strucel z serem twarogowym
CIASTECZKA
Kokosanki
Danuška 60 min. niska
Bożonarodzeniowe czekoladowe torciki
Danuška 45 min. niska
Bożonarodzeniowe miodowniki
Vilma 1 h. 40 min. niska
Herbatniki
Danuška 50 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się