Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Dada 1 h. 20 min. średnia
Pokaż przepis
Cielęca wątróbka na cebulce
Dada 20 min. średnia
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
WIEPRZOWINA
Słowackie kluseczki
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
TORTY
Tort Napoleon bez pieczenia
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
Cukinia faszerowana wieprzowiną
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się