Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Pokaż przepis
Smażone kotlety z wędzonego ozora wołowego
SŁONE PRZEKĄSKI
Wędzony wołowy ozór z chrzanem
Zuzka — niska
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Kakaowe kuleczki
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Chałupnicze langosze
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
WIEPRZOWINA
Wieprzowina na kminku
CIASTA
Czereśniowe clafoutis
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się