Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Pokaż przepis
Smażone kotlety z wędzonego ozora wołowego
SŁONE PRZEKĄSKI
Wędzony wołowy ozór z chrzanem
Zuzka — niska
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z prosa z jabłkami
TORTY
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
ZUPY JARZYNOWE
Rozgrzewająca zupa warzywna
WIEPRZOWINA
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Kapuśniak
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się