Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Pokaż przepis
Smażone kotlety z wędzonego ozora wołowego
SŁONE PRZEKĄSKI
Wędzony wołowy ozór z chrzanem
Zuzka — niska
MAKARONY
Tarhonya
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
WIEPRZOWINA
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się