Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Pokaż przepis
Smażone kotlety z wędzonego ozora wołowego
SŁONE PRZEKĄSKI
Wędzony wołowy ozór z chrzanem
Zuzka — niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
Ziemniaki smażone na maśle
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
WIEPRZOWINA
Steki z wieprzowiny
CIASTA KREMOWE
Kremowe czereśniowe ciasto
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka mieszana z kuleczkami sera
Selerowo marchewkowa surówka z serem
Oryginalny polski bigos
Ciasteczka winne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się