PRZEPISY

Piña colada

Piña colada

Podajemy ze słomką i plasterkiem świeżego ananasa.

przepis,fotoprzepis,rum trzcinowy biały,syrop kokosowy,sok ananasowy,Mieszane napoje alkoholowe,Bezglutenowe

Mieszane napoje alkoholowe

Pichcił

Ilość porcji

1

Czas przygotowania

5 min.

Trudność

niska

 

Składniki

Składniki

lód-
mleko zagęszczone (do kawy)8
rum trzcinowy biały4
sok ananasowy16
syrop kokosowy4

 

Przepis

1. 

lód  rum trzcinowy biały 4 cl  syrop kokosowy 4 cl  mleko zagęszczone (do kawy) 8 cl  sok ananasowy 16 cl

Do szejkera (lub innego stosunkowo dużego, zamkniętego naczynia) wkładamy 4-8 kostek lodu, rum, syrop kokosowy, mleko i sok ananasowy. Dokładnie potrząsamy do momentu aż z części napoju nie powstanie gęsta piana.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie