Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Pikantny pomidorowy sos
SŁONE CIASTA
Pizza z francuskiego ciasta
RYBY
Makrela w jogurcie
MAKARONY
Pikantny makaron z tuńczykiem
KURCZAK
Placki ziemniaczane z wątróbką drobiową
Pikantna wątróbka z kurczaka w śmietanowym sosie
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
SŁONE PRZEKĄSKI
Jajeczny warzywny salceson
WOŁOWINA
Chili con carne
WIEPRZOWINA
Bałkański płomień
Pikantne udka z kurczaka z grilla
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się