Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Pikantny pomidorowy sos
SŁONE CIASTA
Pizza z francuskiego ciasta
RYBY
Makrela w jogurcie
MAKARONY
Pikantny makaron z tuńczykiem
KURCZAK
Placki ziemniaczane z wątróbką drobiową
Pikantna wątróbka z kurczaka w śmietanowym sosie
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
SŁONE PRZEKĄSKI
Jajeczny warzywny salceson
WOŁOWINA
Chili con carne
WIEPRZOWINA
Bałkański płomień
Pikantne udka z kurczaka z grilla
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się