Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Makaron z duszonymi warzywami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
WIEPRZOWINA
Pieczarkowo - mięsna pieczeń z groszkiem i kukurydzą
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z kukurydzą
INDYK
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łagodna sałatka z kurczaka
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się