Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
Jurgason — średnia
Wielkanocne precelki
Dada 1 h. 30 min. średnia
Sos holenderski
Michal 15 min. niska
Bryndzowe bożonarodzeniowe pieczywo
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Serowa rolada
Jurgason 30 min. średnia
Skwarkowe ślimaczki
Jurgason 50 min. średnia
Kółeczka z bryndzą
Dada 2 h. średnia
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Ciasto orzechowo - karmelowe
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kokosanki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się