Kuchnia Narodowa
Więcej
PASTY
Masełko drożdżowe
Dada 30 min. niska
Pasta z kiełbasy
Dada 25 min. niska
Pasta z białej rzodkiewki
Michal — niska
Pasta z awokado
Michal 10 min. niska
Pasta z sera Lazur
Pasta drożdżowa
Michal 30 min. niska
Pasta jajeczna
Dada 35 min. średnia
Pasta z tuńczyka
Dada — niska
Pasta z paluszków krabowych
Zuzka 10 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
CIASTECZKA
Kokosanki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się