Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Jęczmienna baba z grzybami
Dada 1 h. 30 min. wysoka
ZUPY JARZYNOWE
Krupnik z warzywami
Dada 45 min. niska
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Dada 1 h. 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Jęczmienna babka z wędzonym mięsem i grzybami
Dada 2 h. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
Dada 2 h. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się