Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
SOSY
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Dynia z ziemniakami i śmietaną na gęsto
Dada 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Faszerowana wegańska dynia
Dada 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Nadziewana dynia w cieście francuskim
Dada 60 min. średnia
Cukinia na gęsto z koperkiem
Dada 40 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się