Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
ActiFry grilowane piersi z kurczaka z polną sałatą
Jurgason 35 min. średnia
MAKARONY
Fettuccine z brokułem
Zuzka 30 min. niska
WIEPRZOWINA
Wieprzowina ze spaghetti
Wieprzowina na kremskiej musztardzie
Dada 60 min. niska
Kolorowe mięsno warzywne saute
Jurgason 45 min. niska
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Dada 60 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się