Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
SOSY
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Duszone ziemniaki z wczesną kapustą
Dada 40 min. średnia
Ziemniaki z koprem na gęsto
Dada 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki ziemniaczane z niedźwiedzim czosnkiem
Zuzka 50 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Śmietanowo koperkowa zupa
Dada 30 min. niska
Zupa jarzynowa
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
CIASTA KREMOWE
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się