Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
SOSY
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Dynia z ziemniakami i śmietaną na gęsto
Dada 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Faszerowana wegańska dynia
Dada 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Nadziewana dynia w cieście francuskim
Dada 60 min. średnia
Cukinia na gęsto z koperkiem
Dada 40 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się