Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
RYBY
Ryba żabnica z zielonym pesto
Zuzka 30 min. niska
Pokaż przepis
KURCZAK
Drobiowe diabelskie kawałki
Dada — niska
SAŁATKI RYBNE
Ćwikła z tuńczykiem
Michal 45 min. niska
Marokański wróbel w foremce keksowej
Zuzka 45 min. niska
Piersi z kurczaka faszerowane dyniowym pesto
Zuzka — niska
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
CIASTECZKA
Upiorne palce wiedźmy
ROLADY
Rolada z likierem jajecznym
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
WIEPRZOWINA
Pieczona rolada wieprzowa
STRUDLE
Twarogowo-jabłkowa strucla
Paluszki z białek
Amerykańskie ziemniaki
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Topór kata
WOŁOWINA
Chili con carne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się