Kuchnia Narodowa
Więcej
Kurczak 124
Wieprzowina 158
Indyk 25
Wołowina 39
Kaczka 18
Cielęcina 8
Zajęcze i królicze mięso 5
Jagnięcina 2
Dziczyzna 2
KURCZAK
Grecki wrap z kurczakiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Nadziewane zapiekane bułki
WOŁOWINA
Gulasz z kotła
Pikantne udka z kurczaka z grilla
Kulki mięsne w diabelskim sosie
Marokański wróbel w foremce keksowej
Sos do steków ze świeżymi ziołami
Zapiekany wieprzowy schab w ziemniaczanym placku
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się