Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTECZKA
Kruche renifery
Zuzka 60 min. średnia
CIASTA
Piernikowy chlebek z żytniej mąki
Dada 50 min. średnia
WYROBY CUKIERNICZE
Proste kuleczki Bajaderki w czekoladzie
Dada 35 min. średnia
Słodkie piankowe ciasto
Dada 40 min. średnia
Kobiecy kaprys
TORTY
Tort jabłkowo-orzechowy
Michal 2 h. średnia
CIASTA KREMOWE
Kremowe brzoskwiniowe ciasto
Dada 1 h. 30 min. wysoka
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Kokosanki
WOŁOWINA
Steki z wołowiny
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się