Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
Dada — niska
CIASTA KREMOWE
Baranek wielkanocny
Norika — niska
SŁONE CIASTA
Słone pieczywo z bryndzą i boczkiem
Dada — średnia
SOSY
Potrawka z cukinii
Jurgason 45 min. średnia
Bryndzowe pieczywo z cebulą
SŁODKIE DANIA
Knedle ze śliwkami i bułką tartą
Elenka 1 h. 15 min. niska
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Ziemniaki smażone na maśle
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
Domowe ciasto Dobosza
TORTY
Raw bananowo kokosowy tort
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
MUFFINY
Orzechowe babeczki na Halloween
Amerykańska kostka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się