Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
Zuzka 40 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Nadziewany grillowany camembert
Zuzka — średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z liśćmi szpinaku
Michal 40 min. niska
KURCZAK
Roladki z kurczaka z szwarcwaldzką szynką
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z bobu z boczkiem
Dada — średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się