Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
ActiFry grilowane piersi z kurczaka z polną sałatą
Jurgason 35 min. średnia
MAKARONY
Fettuccine z brokułem
Zuzka 30 min. niska
WIEPRZOWINA
Wieprzowina ze spaghetti
Wieprzowina na kremskiej musztardzie
Dada 60 min. niska
Kolorowe mięsno warzywne saute
Jurgason 45 min. niska
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Dada 60 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się