Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY MIĘSNE
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
WIEPRZOWINA
Boczkowe klopsiki
Dada 60 min. średnia
Pieczony boczek
Dada 1 h. 30 min. niska
Czosnkowo-paprykowy boczek
Dada — niska
Oryginalny polski bigos
Michal 1 h. 30 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się