Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Bucatini z prosciutto i rukolą
Michal — średnia
WIEPRZOWINA
Śródziemnomorskie kotleciki mielone
Zuzka — niska
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowa sałatka z groszkiem
Michal 30 min. niska
Fasolowa sałatka z kuskusem
Michal 20 min. niska
Marynowana wieprzowina na rukoli
Zuzka 60 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się