Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
SOSY
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Duszone ziemniaki z wczesną kapustą
Ziemniaki z koprem na gęsto
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki ziemniaczane z niedźwiedzim czosnkiem
ZUPY JARZYNOWE
Śmietanowo koperkowa zupa
Zupa jarzynowa
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
WIEPRZOWINA
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
MAKARONY
Tarhonya
LIKIERY
Ajerkoniak
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
SŁONE PRZEKĄSKI
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
Makaron z kurkami i łososiem
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
CIASTA
Makowy tarty kołacz
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie